............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας του ενημερωτικού προϊόντος


Σε μια πρώτη κίνηση προς την κατεύθυνση ενεργοποίησης των θεσμικών οργάνων της κυβέρνησης και του κράτους, για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και του ενημερωτικού προϊόντος, προχώρησαν σήμερα οι εκπρόσωποι της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Είναι απαράδεκτο οι αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να σφυρίζουν αδιάφοροι μπροστά στα πολλαπλασιαζόμενα προβλήματα στον κλάδο των ΜΜΕ, όπως λ.χ. διαπιστώνεται με το επικείμενο κύμα εκβιαστικών απολύσεων στον Ομιλο Alpha, τις αυθαιρεσίες στο STAR, τις όλο και αγριότερες "περικοπές" δεξιά, αριστερά, σήμερα, και, οπουδήποτε αλλού αύριο.
Καλούμε όλα τα Δ.Σ. των συνδικαλιστικών Ενώσεων, δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων (πέρα από την προφανή τους υποχρέωση για κινητοποιήσεις), να θέσουν επίσημα και δημόσια, προ των ευθυνών τους εργοδότες, κυβέρνηση, κοινοβούλιο, Δικαιοσύνη, ελεγκτικούς μηχανισμούς και ασφαλιστικά Ταμεία.


Ακολουθεί το κείμενο της σχετικής επιστολής προς το ΕΣΡ.

"Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2009

Προς
τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ..Σ.
του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης
Αμερικής 5, Αθήνα


Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Ύστερα από καταγγελίες συναδέλφων που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας ALPHA TV και STAR CHANNEL, σας ενημερώνουμε ότι εδώ και καιρό τα νυχτερινά δελτία ειδήσεων, τα οποία προβάλλονται σε ακαθόριστο χρόνο, είναι βιντεοσκοπημένα αρκετές ώρες πριν.
Επειδή αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους όρους αδειοδότησης των σταθμών, οι οποίοι οφείλουν να παρέχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στους πολίτες, παρακαλούμε για τις νόμιμες ενέργειές σας.
Με τιμή
Μπάμπης Αγρολάμπος
Αντώνης Νταβανέλλος
Δημήτρης Τρίμης
Μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...