............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008

Στη Μαδρίτη ο Γ. Παπανδρέου για το Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος


Στη Μαδρίτη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, καθώς Δευτέρα και Τρίτη διεξάγονται οι εργασίες του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Το Μανιφέστο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές, Ευρώπη και Εξωτερική Πολιτική, Ευρώπη και παγκόσμια οικονομική κρίση είναι τα κύρια θέματα της ατζέντας.
Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου θα υιοθετηθεί επίσημα το Μανιφέστο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, για τις Ευρωεκλογές του 2009.
Την Κυριακή στις 8 το βράδυ ο κ. Παπανδρέου θα παρακαθήσει στο δείπνο των ηγετών. Τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μαδρίτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει σειρά διμερών επαφών.
Στο Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 240 εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Κομμάτων καθώς και ακτιβιστές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ (1910 – 1989) «....σπίτια καμωμένα με στοργή από μάρμαρο, ξύλο, ασβέστη και κεραμίδια»

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ «Τα νεοκλασικά σπίτια δεν ήταν αριστουργήματα. Πριν απ'αυτά υπήρχαν ωραιότερα...