............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Aπαγορευτικό λόγω των θυελλωδών ανέμων 9 και 10 μποφόρ, από τα κεντρικά λιμεναρχεία του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου


Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια, λόγω των θυελλωδών ανέμων 9 και 10 μποφόρ, που πνέουν στα πελάγη. Σε όρμο της Σαντορίνης έριξε άγκυρα το πλοίο «Πρέβελης», στη Θεσσαλονίκη παραμένει το «Σαμοθράκη». Δεκάδες κλήσεις για κοπές δέντρων δέχτηκε η Πυροσβεστική από όλη τη χώρα. Προβλήματα από βροχή στην Ιεράπετρα. Εξασθένηση των ανέμων και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για την Κυριακή.
Σημαντική επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός, με κύριο χαρακτηριστικό τους πολύ θυελλώδεις ανέμους, εντάσεως 9 με 10 μποφόρ, οι οποίοι αναμένεται να εξασθενήσουν την Κυριακή. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Από το πρωί του Σαββάτου έχει εκδοθεί γενικό απαγορευτικό από τα κεντρικά λιμεναρχεία του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, με αποτέλεσμα τα πλοία να είναι δεμένα στα λιμάνια και να μην εκτελείται κανένα δρομολόγια από και προς τα νησία του Αιγαίου και την Κρήτη. Η ίδια κατάσταση ισχύει και για τα άλλα λιμάνια της χώρας.
Ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι 127 επιβάτες του επιβατικού οχηματαγωγού «Πρέβελης», που απέπλευσε το βράδυ της Παρασκευής από τον Πειραιά και λόγω των ισχυρών ανέμων, δεν προσέγγισε στα νησιά Πάρο, Νάξο , Ιο και Σαντορίνη. Το πλοίο έχει καταπλεύσει στον όρμο Κολόμπο της Σαντορίνης.
Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης παραμένει δεμένο το επιβατηγό - οχηματαγωγό «Σαμοθράκη», που ήταν προγραμματισμένο να αποπλεύσει το βράδυ της Παρασκευής το βράδυ για Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Βαθύ.
Η Πυροσβεστική δέχτηκε εξήντα κλήσεις για άντληση υδάτων από καταστήματα, θερμοκήπια και σπίτια στην Ιεράπετρα Κρήτης, σύμφωνα με τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ κινδύνεψε οδηγός αγροτικού οχήματος από χείμαρρο, και τουλάχιστον 150 κλήσεις από όλη τη χώρα για κοπές δέντρων.
Αναλυτικά για τον καιρό του διημέρου στην ειδική σελίδα του flash.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...