............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Γ. Παπανδρέου: "Είμαστε έτοιμοι για ένα καλύτερο αύριο"


Ετοιμος να αντιμετωπίσει κάθε κατεστημένο που σταματά την πορεία των αλλαγών προς όφελος του πολίτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε στο θερινό Πανεπιστήμιο των Γάλλων σοσιαλιστών στη Λα Ροσέλ.
«Με την κρίση, που όλοι μας περνάμε, οι πολίτες ζητούν τομές που τους δίνουν την ευκαιρία να έχουν λόγο και να συμμετέχουν στα αποτελέσματα της ανάπτυξης. Ζητούν μια κοινωνία και μια πολιτεία που εξασφαλίζει τη δικαιοσύνη» δήλωσε.
Παράλληλα επανέλαβε την πρόταση του κόμματος για την «πράσινη ανάπτυξη», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της απονομής δικαιοσύνης.
Στη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των Γάλλων σοσιαλιστών, ανέδειξε ιδιαίτερα τις διαφορές μεταξύ των Σοσιαλιστών και των συντηρητικών κομμάτων στην Ευρώπη.
Παράλληλα έσπευσε να προειδοποιήσει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η διεθνής κοινότητα να επαναπαυθεί, εκτιμώντας ότι η οικονομική κρίση πέρασε.

*από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" Κυριακή 30.9.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...