............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

BMALL A.E.: Έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας bmall.gr.





Αθήνα, 26/3/2015 – Δελτίο τύπου



bmall.gr. Τώρα μπορείτε και εσείς να συνδεθείτε online με όλη την αγορά μέσα σε λίγα λεπτά και να κλείνετε δουλειές από το κινητό σας!

Το bmall.gr είναι ένα online business mall με μοναδικά πλεονεκτήματα για όλους. Παρέχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, προϊόντων και προσφορών από χιλιάδες e-shops, επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Είδη προς πώληση ή ενοικίαση και αναζήτηση εργασίας από ιδιώτες. Μαζική προσέλευση πελατών και εύκολη πρόσβαση σε ένα μόνο σημείο.
Οι καταναλωτές για πρώτη φορά έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν υπηρεσίες και προϊόντα από όλους τους κλάδους με άμεση προώθηση αιτημάτων προσφορών, ραντεβού, παραγγελιών και επικοινωνίας, απευθείας στα κινητά τηλέφωνα των παρόχων υπηρεσιών και προϊόντων χωρίς κανένα κόστος. Επίσης, μπορούν να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα αναρτημένες προσφορές και εκπτώσεις ή να πάρουν εξειδικευμένες συμβουλές από online συμβούλους με πολύ χαμηλό κόστος.
Οι επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες συνδέονται στο bmall.gr μέσα σε λίγα λεπτά και αυτόματα αποκτούν το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών “My Business Mall” με σύγχρονες και οικονομικές λύσεις για την αποτελεσματική προβολή, online παρουσίαση, δικτύωση και διαφήμισή τους. Συνοπτικά αναφέρουμε τις λειτουργίες του “My Business Mall, τις οποίες μπορούν να αξιοποιούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά.

Επιχειρήσεις και επαγγελματίες:
-Σύνδεση με το κινητό για να δέχονται με sms αιτήματα προσφορών, παραγγελιών, ραντεβού, επικοινωνίας.
-Έξυπνη και ολοκληρωμένη προβολή με δυναμική διαχείριση.
-Διαχείριση των ραντεβού τους σε ημερολόγιο και online γραμματεία.
-Διαχείριση των πελατών με εισαγωγή σε δυναμικές ομάδες και μαζική αποστολή sms και emails.
-Ανάρτηση προσφορών, ειδικών τιμών, εκπτώσεων και αγγελιών.
-Σύνδεση με facebook και ιστοσελίδα.
-Δυνατότητα παροχής online συμβουλών.

Ιδιώτες:
-Online παρουσίαση ακινήτων, οχημάτων και άλλων ειδών που επιθυμούν να νοικιάσουν ή να πωλήσουν.
-Αναζήτηση εργασίας με τη δική τους επαγγελματική σελίδα στο bmall.gr και ανάπτυξη του επαγγελματικού τους δικτύου. Δυνατότητα παρουσίασης με βίντεο του βιογραφικού τους και λήψης αιτημάτων απασχόλησης στο κινητό τους.

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά:
-Mobile εφαρμογή, για επαγγελματίες και καταναλωτές, που παρέχει άμεση και εύκολη πλοήγηση.
-Χωρίς δέσμευση από συμβόλαιο, χωρίς συνδρομές και με ευελιξία. Βρίσκουν νέους πελάτες πληρώνοντας μόνο ένα μικρό ποσό ανάλογα με τις προωθητικές τους ενέργειες και τα αιτήματα πελατών που λαμβάνουν.

Δοκιμάστε το δωρεάν για ένα μήνα. Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, πιστώνονται αυτόματα δωρεάν 100 credits επειδή είναι σημαντικό να μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας γνωρίζοντας το γιατί. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το video παρουσίασης των δυνατοτήτων του bmall.gr.



Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κ. Άννα Σγούρου 

BMALL A.E.
Εθνάρχου Μακαρίου 31 - Τ.Κ. 12131 - Περιστέρι Αττικής
Τηλ.: 211 10 16 880 – 898 | Fax: 211 10 16 899 | Email: info@bmall.gr | URL: www.bmall.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...