............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Βιτσέντζος Κορνάρος»

    Ακτοπλοΐα    

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για εκατοντάδες επιβάτες που βρέθηκαν στη... μέση του πουθενά. Μετά την εξασθένηση των ανέμων αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση ρυμούλκησης του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος», το οποίο προσάραξε το βράδυ της Τετάρτης με 227 επιβάτες σε αμμώδη περιοχή κοντά στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου κατά τη διαδικασία πρόσδεσής του.
Το ρυμουλκό που είχε αναχωρήσει από τη Μύκονο με προορισμό το σημείο όπου βρίσκεται το «Βιτσέντζος Κορνάρος», λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ, αναγκάστηκε να κατευθυνθεί στην Αστυπάλαια.
Την ίδια ώρα, το πλήρωμα του ρυμουλκού δήλωσε αδυναμία λόγω του μεγάλου κυματισμού και της ασφάλειας να προσεγγίσει το νησί και θα το επιχειρήσει αφού εξασθενήσουν οι άνεμοι.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντως με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, και για αύριο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπονται νότιοι άνεμοι 7 με 9 μποφόρ και βαθμιαία εξασθένηση.
Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Μήλος - Σαντορίνη - Ανάφη - Σητεία - Κάσος - Κάρπαθος - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδος και επιστροφή.

___________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...