............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. συνεχίζουν και αλληλοκαλύπτονται στην κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος, παρότι έχουν φέρει την χώρα στη χρεοκοπία, στη φτώχεια και στην κοινωνική εξαθλίωση.



Σχετικά με την ΜΗ διενέργεια διαχειριστικού οικονομικού ελέγχου στο Δήμο Αθήνας

—  29/02/2012 
Δελτίο τύπου της Ανοιχτής Πόλης σχετικά με την απόφαση του Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Λιακόπουλου, να μην προχωρήσει σε διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο στο Δήμο της Αθήνας.
Η απόφαση του κ. Λιακόπουλου, Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, να μην δοθεί η δυνατότητα για διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο στο Δήμο της Αθήνας, με ανυπόστατους ισχυρισμούς και νομικίστικα κόλπα, αποκαλύπτει ότι  ΠΑΣΟΚ και  Ν.Δ. συνεχίζουν και αλληλοκαλύπτονται  στην κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος, παρότι έχουν φέρει  την χώρα στη χρεοκοπία, στη φτώχεια και στην κοινωνική εξαθλίωση.
Ως Ανοιχτή Πόλη ρωτάμε  τον κ. Κακλαμάνη, θιασώτη της ελεύθερης αγοράς και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ενάντια της κρατικής παρέμβασης, γιατί δεν δέχεται τον διαχειριστικό έλεγχο από εταιρεία ορκωτών ελεγκτών; Τι φοβάται;
Η αλήθεια είναι ότι  ο κ. Κακλαμάνης δεν θα ήθελε, ειδικά σε αυτή την συγκυρία, έναν οικονομικό διαχειριστικό έλεγχο στον Δήμο από οποιαδήποτε  ελεγκτική αρχή  και αν προέρχεται.  Διότι ένας έλεγχος θα έπρεπε να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα όπως, που πήγαν  τα 15 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Υγείας, που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ του δανείου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Θα έπρεπε να δοθούν απαντήσεις στις καταγγελίες για φωτογραφικούς  διαγωνισμούς στην καθαριότητα και σε  προμήθειες που έχουν υπάρξει. Θα έπρεπε να ελεγχθεί το ύψος των χρημάτων που κατεβλήθησαν για την αγορά ακινήτων στο Δήμο.
Ο κ. Κακλαμάνης δεν θα επιθυμούσε έναν τέτοιο έλεγχο και για ένα επιπλέον λόγο. Γνωρίζει την τύχη του  εταίρου δήμαρχου της Ν.Δ. της Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλου, και του συνεργάτη του στην Τεχνόπολις κ. Ιγνατίου.
Ρωτάμε τον κ. Καμίνη αν ως Δήμαρχος της Αθήνας και ως δημοτική αρχή  θα συνεχίσει να αποδέχεται αυτόν τον εμπαιγμό. Έχει το σθένος να καταγγείλει τις μεθοδεύσεις και τα πολιτικά παιχνίδια του κ. Λιακόπουλου; Τελικά θα πράξει το αυτονόητο, να προχωρήσει ο  έλεγχος; Θα δοθούν απαντήσεις; Θα υπάρξει διαφάνεια όταν καλούμε την κοινωνία να πληρώσει το λογαριασμό των πολιτικών τους επιλογών .

________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...