............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρόεδρος του ΔΟΛ Χρήστος Λαμπράκης




Δύσκολες ώρες περνά ο Χρήστος Λαμπράκης, πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) - ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα -, λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε μετά από επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση ήταν επιτυχής, ωστόσο προκλήθηκε λοίμωξη, η οποία επιβάρυνε την κατάσταση του κ. Λαμπράκη και ανησυχεί ιδιαίτερα τους θεράποντες ιατρούς του που εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία.
Απολύτως έγκυρες πηγές του newstime.gr από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Χρήστου Λαμπράκη σημειώνουν με μεγάλη λύπη πως ο ασθενής εμφάνισε σήμερα υψηλό πυρετό και γι αυτό ακόμα και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες.
Να σημειωθεί ότι ο - 75χρονος σήμερα - πρόεδρος του ΔΟΛ έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, καθώς είχε και στο παρελθόν αντιμετωπίσει προβλήματα στο καρδιοαγγειακό και αναπνευστικό σύστημα: Τον Οκτώβριο του 2000, εισήχθη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, με μικροβιακή ενδοκαρδίτιδα, η οποία είχε προσβάλει τη μιτροειδή βαλβίδα, ενώ ακολούθως είχε νοσηλευθεί και στο νοσοκομείο Johns Hopkins των ΗΠΑ, ενώ δύο χρόνια αργότερα νοσηλεύθηκε στον "Ευαγγελισμό" ύστερα από έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ο Χρήστος Λαμπράκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και είναι γιος του Δημητρίου Λαμπράκη, εκδότη του "Βήματος", των "Νέων" και του "Οικονομικού Ταχυδρόμου" και ιδρυτή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ).
Από το 1954 μέχρι το 1957 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" και Διευθυντής του περιοδικού "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ". Το 1957 ανέλαβε τη Διοίκηση και τη Γενική Διεύθυνση του Οργανισμού Λαμπράκη. Από το 1970 οπότε ο ΔΟΛ έγινε ανώνυμη εταιρεία ανέλαβε τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.
Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής και του Ιδρύματος Λαμπράκη.

* Newstime NewsDesk , 16 Δεκ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...