............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Αισιόδοξος ο Κάρολος Παπούλιας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων


        Ο κ. Παπούλιας με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου 

Την αισιοδοξία του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής ευχών για την Πρωτοχρονιά, στο Προεδρικό Μέγαρο, με εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής συνδικαλιστικής και πνευματικής ηγεσίας της χώρας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ερωτηθείς πού βασίζει την αισιοδοξία του, απάντησε: «Στη μαχητικότητα, που υπάρχει. Θα τα καταφέρουμε, αλλά το πρόβλημα είναι να ισορροπήσουμε και να μη θιγούν οι κοινωνικά αδύναμοι και ανίσχυροι. Θα τα καταφέρουμε. Πέρασαν και άλλοι τη στενωπό, με λιγότερες δυνατότητες».
Στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Παπούλιας ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχίες.
 Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, αντάλλαξαν θερμές ευχές και είχαν εγκάρδιο διάλογο. Αντιστοίχως και με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ανέφερε μεταξύ άλλων στον Πρόεδρο ότι εύχεται «η σημερινή ηλιοφάνεια να είναι συμβολική για τον λαό, την κοινωνία και την οικονομία».
Ιδιαίτερα θερμές ευχές αντάλλαξε ο κ. Παπούλιας με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, αλλά και τον πρώην Πρόεδρο Χρήστο Σαρτζετάκη και τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Το «παρών» έδωσαν από το Υπουργικό Συμβούλιο η Αννα Διαμαντοπούλου, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, η Φώφη Γεννηματά, καθώς και οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Παμπούκης, Δημήτρης Δρούτσας, Πάνος Μπεγλίτης, Φίλιππος Σαχινίδης και Μιχάλης Καρχιμάκης.
Νωρίτερα, κ. Παπούλιας παρέστη στη δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

*από την εφημ. ΤΟ ΒΗΜΑ Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...