............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Δολοφονήθηκε τη Δευτέρα έξω από την κατοικία του, σε προάστιο της Λευκωσίας, ο Αντης Χατζηκωστής

 Σοκ στην κυπριακή κοινωνία
Δολοφονήθηκε στη Λευκωσία ο διευθύνων σύμβουλος τηλεοπτικού σταθμού




Ο Αντης Χατζηκωστής. Από τις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ


Λευκωσία:
Δολοφονήθηκε τη Δευτέρα έξω από την κατοικία του, σε προάστιο της Λευκωσίας, ο Αντης Χατζηκωστής, διευθυντής του εκδοτικού συγκροτήματος ΔΙΑΣ, στον οποίο ανήκει το κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι ΣΙΓΜΑ και η εφημερίδα Σημερινή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα πιθανά κίνητρα της δολοφονίας.
Η δολοφονία διαπράχθηκε από δύο άτομα που είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα έξω από το σπίτι του, πολύ κοντά στο κτίριο της Αμερικανικής πρεσβείας.
Ο ένας από τους δράστες πλησίασε το θύμα μόλις βρήκε από το αυτοκίνητό του για να μπει στο σπίτι του γύρω στις 8.30 μ.μ. και έριξε εναντίον του δυο πυροβολισμούς. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Η περιοχή της δολοφονίας έχει αποκλεισθεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Στη σκηνή του φόνου μετέβησαν πολλοί αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων υπουργοί και ο πρόεδρος της Βουλής.
Ο Αντης Χατηζκωστής, 43 χρόνων, ήταν γιος του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» Κωστή Χατζηκωστή, που βρίσκεται στην Ελλάδα και επιστρέφει αργότερα απόψε στην Κύπρο. Ο Κωστής Χατζηκωστής θεωρείται ότι έχει σημαντική επιρροή στα πολιτικά πράγματα της Κύπρου.

* από το: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...