............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Βιβλία από ένα ευρώ στο 20ό Παζάρι Βιβλίου

plateia-kotzia-vivlia-630.jpg

Οι τιμές των βιβλίων δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής | ΕUROKINISSI
Πάνω από 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 300.000 βιβλία βρίσκονται στην πλατεία Κοτζιά. Η φετινή διοργάνωση έχει τίτλο «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου». 
Το γνωστό Παζάρι Βιβλίου του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) γιορτάζει φέτος τα 20ά γενέθλιά του και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους σε πολύ χαμηλές τιμές, από μόλις 1 ευρώ!
Οι τιμές των βιβλίων δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Παζάρι Βιβλίου, με ελεύθερη είσοδο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων. 
Συνδιοργάνωση: Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ) με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Η είσοδος είναι από την οδό Αθηνάς (μπροστά από το Παλαιό Δημαρχείο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παζάρι βιβλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...