............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Κρητικό ελαιόλαδο αξίας εκατομμυρίων στο Norman Atlantic

   EIΔΗΣΕΙΣ   Μεγάλη εκτιμάται η καταστροφή για ιδιώτες και συνεταιριστές εμπόρους από την Κρήτη, που είχαν στείλει με το μοιραίο πλοίο "Norman Atlantic" βυτία με μεγάλες ποσότητες λαδιού για την Ιταλία!

Εκτιμάται ότι μόνο από το νομό Ηρακλείου είχαν σταλεί τουλάχιστον 10 βυτιοφόρα, δηλαδή γύρω στους 300 τόνους ελαιολάδου, αξίας 900.000 έως και 1 εκατομμυρίου ευρώ.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα λάδια που ταξίδευαν με το μοιραίο πλοίο, με προορισμό την Ιταλία, σε επίπεδο Κρήτης. Έχει γίνει όμως επίσης γνωστό ότι ταξίδευαν και από την Ιεράπετρα δύο βυτία με ελαιόλαδο.
Και μπορεί τα λάδια αυτά να ήταν ασφαλισμένα, κατά πάσα πιθανότητα, όμως το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούν μήνες για να εισπράξουν τα ασφάλιστρα οι κατεστραμμένοι ιδιοκτήτες τους.
Στο μεταξύ, οι τιμές παραγωγού του ελαιολάδου έχουν ανοδική τάση, έχοντας φτάσει κοντά στα 3 ευρώ το κιλό, κατά πληροφορίες που υπάρχουν, από τα 2,80 έως 2,90 που είχαν φτάσει κατά μέσο όρο οι τιμές τις προηγούμενες μέρες και η καταστροφή αυτή δεν αναμένεται να τις επηρεάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...