............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, μήνυμα Ειρήνης σε όλο τον κόσμο

Από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο 


ρεκόρ συμμετοχών και επετειακό χρώμα διεξάγεται ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που γιορτάζει 120 χρόνια και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του πρωταθλητή, βαλκανιονίκη, ειρηνιστή, γιατρού και βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη.

Την εκκίνηση για την επίπονη διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου έδωσαν στις 9 π.μ. η Ρένα Δούρου και ο Ηλίας Ψινάκης.


Περισσότεροι από 50.000 δρομείς από όλο τον κόσμο έτρεξαν στη διαδρομή 10 χιλιομέτρων, που ολοκληρώθηκε όπως και ο αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων.
Παράλληλα διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, ενώ ο Κενυάτης Λούκα Λόμπουβαν, που έχει ατομικό ρεκόρ 2:08.12, θέλει να καταρρίψει το ρεκόρ διαδρομής που είναι 2 ώρες 10.36 και το είχε πετύχει το 2014 ο επίσης Κενυάτης Φέλιξ Κίπτσιρτσιρ Κάντι.

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου που γίνονται παράλληλα με τον Μαραθώνιο έχει προγραμματιστεί και η διαδρομή (1.200 μ.) των αθλητών Special Olympics, τους οποίους θα συνοδεύσουν Έλληνες ολυμπιονίκες ώς το Καλλιμάρμαρο.
Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η αστυνομία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...