............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής εκπέμπει το ανανεωμένο πρόγραμμά του από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

\

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής εκπέμπει το ανανεωμένο πρόγραμμά του από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου
Από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου –Παγκόσμια Ημέρα της Τηλεόρασης– ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων θα εκπέμπει το ανανεωμένο πρόγραμμά του.
Νέο πρόγραμμα
Ο σταθμός θα  προσφέρει στους τηλεθεατές, εκτός από την πλήρη κάλυψη των δραστηριοτήτων του Κοινοβουλίου, υψηλής ποιότητας ενημερωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα. Εκπομπές εσωτερικής παραγωγής, εξαιρετικά ντοκιμαντέρ, βραβευμένες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσικά προγράμματα, όπερα, χορό, θεατρικές παραστάσεις και νεανικό πρόγραμμα. Βασικό άξονα των επιλογών αποτελεί το πεντάπτυχο πολιτική-ιστορία-επιστήμες-πολιτισμός-κοινωνία.
Η πρωινή ζώνη εμπλουτίζεται με νέα εκπομπή, την «Πρωινή ανάγνωση», που κάθε πρωί στις 09:00 θα παρουσιάζει και θα εκλαϊκεύει τις δραστηριότητες της Ολομέλειας και των Επιτροπών, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Κοινοβούλιο εκ των έσω, με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες των υπηρεσιών και του Ιδρύματός του. Παράλληλα θα ενημερώνει και για σημαντικές πτυχές των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τεχνολογική και αισθητική αναβάθμιση
Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής εισέρχεται στη νέα φάση και με τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογικής υποδομής του, την πλήρη ανακατασκευή του στούντιο και την ενίσχυση των μέσων υποστήριξής του, αλλά και την αισθητική αναβάθμιση και ανανέωση της εικόνας του. Και όλα αυτά, χάρις και στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των τεχνικών και των άλλων εργαζομένων, με τις ελάχιστες δυνατές δαπάνες, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα.
Δραστική εξοικονόμηση πόρων
Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής οι εγκαταστάσεις του Τηλεοπτικού Σταθμού μεταφέρθηκαν σε οικονομικότερους χώρους, με αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.
Για την προμήθεια προγράμματος ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής έχει καθιερώσει ενιαία και διαφανή τιμολογιακή πολιτική για όλες τις εταιρίες παραγωγής και διανομής τηλεοπτικού προγράμματος. Μετά από επίμονες διαπραγματεύσεις το καλοκαίρι πέτυχε εκπτώσεις από 10% μέχρι και 25%, ενώ έλαβε διαβεβαιώσεις από άλλες μεγάλες εταιρίες για περαιτέρω μείωση των τιμολογίων το επόμενο διάστημα.
Οι προσπάθειες για συνετή οικονομική διαχείριση έχουν αποδώσει καρπούς:  έχει εξοικονομηθεί ένα σημαντικό μέρος του ποσού –περίπου 20%– που είχε δεσμευτεί στον προϋπολογισμό του 2016, παρά τις καινοτόμες δράσεις που προαναφέρθηκαν. Παράλληλα, η διοίκηση του Τηλεοπτικού  Σταθμού έχει  εισηγηθεί περαιτέρω σημαντική μείωση του προϋπολογισμού για το έτος 2017, υιοθετώντας επιλογές που δεν θα έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα του εκπεμπόμενου προγράμματος.
·       Το trailer για το νέο πρόγραμμα του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα της Βουλής κάτω από το Δελτίο Τύπου.
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...