............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

H άσπρη λέξη διοργανώνει το 3ο χαριστικό παζάρι βιβλίων στο βιβλιοπωλείο της


Πού;
H άσπρη λέξη διοργανώνει το 3ο χαριστικό παζάρι βιβλίων στο βιβλιοπωλείο της (Μαντζάρου 6 και Σόλωνος 54 στον 1ο όροφο).

Πότε;
Tο Σάββατο 11 Απριλίου. Η πόρτα θα ανοίξει στις 12.00 το μεσημέρι και το παζάρι θα λειτουργήσει μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα των βιβλίων.

Πώς;
Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει δωρεάν έως και 4 τίτλους της αρεσκείας του από τα βιβλία του παζαριού. Για τη μεταφορά των βιβλίων καλό θα ήταν να είστε εφοδιασμένοι με τσάντα μεταφοράς καθώς δεν θα παρέχεται από την άσπρη λέξη.
Η ΙΔΕΑ
Βιβλία από δεύτερο χέρι αναζητούν αναγνώστες πριν καταλήξουν στα σκουπίδια. Η ιδέα της ανακύκλωσης βιβλίων δεν είναι καινούργια. Εδώ και αρκετά χρόνια βιβλία αλλάζουν χέρια και αποκτούν νέους αναγνώστες.

Έως και την 26η Μαρτίου αρκετοί φίλοι της άσπρης λέξης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έφεραν τα βιβλία που δεν τους ήταν πλέον χρήσιμα και «έπιαναν» χώρο στις βιβλιοθήκες τους. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Είναι πολύ πιθανόν, κάποιο από αυτά τα βιβλία να σας ενδιαφέρει και να βρει θέση στη δική σας βιβλιοθήκη. Λογοτεχνία, Μυθιστορήματα, Παιδικά, Μυστήριο, Θρησκεία, Περιοδικά, Φωτογραφία, Εγκυκλοπαίδειες, Ιατρικά κ.α.

Επιλέξτε βιβλία και αποκτήστε τα εντελώς δωρεάν.
Ας κάνουμε μια προσπάθεια να δώσουμε ζωή σε βιβλία που ξεκουράζονταν, ξεχασμένα σε βιβλιοθήκες και υπόγεια. Τα βιβλία είναι φορείς πολιτισμού ας γίνουμε και εμείς.

Το βιβλιοπωλείο της άσπρης λέξης βρίσκεται στην οδό Μαντζάρου 6 στον 1 όροφο.
Τηλ. πληροφοριών: 210-3608008
http://www.tzaba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=150&Itemid=105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...