............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Αλέκος Αλαβάνος: "Φαινόμενα πολιτικής σήψης..."



Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος,
μιλώντας για «φαινόμενα έντονης πολιτικής σήψης».

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:
* Καταλόγισε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι «πολιτεύεται».
* Κατηγόρησε την ηγεσία της κυβέρνησης και της Ν.Δ. ότι «εκβιάζουν τους βουλευτές με το φόβητρο των εκλογών για το πώς θα ψηφίσουν».
* Επιτέθηκε στον ΛΑΟΣ, υποστηρίζοντας ότι «κάνει πολιτικά παζάρια και συναλλαγές με την κυβέρνηση για τη στάση που θα κρατήσει».
Ο κ. Αλαβάνος επιτέθηκε ξεχωριστά στα δυο μεγάλα κόμματα, τα οποία έχουν -όπως είπε- ακέραιες τις ευθύνες για τις συνταγματικές και νομοθετικές διατάξεις σχετικά με τα ποινικά αδικήματα των υπουργών.
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι δεν θα δοθεί κομματική γραμμή στους βουλευτές για την υπόθεση Παυλίδη. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι όλοι οι βουλευτές του κόμματος συμφώνησαν ότι τα στοιχεία που υπάρχουν επιβάλλουν να ασκηθεί ποινική δίωξη στον βουλευτή, τασσόμενος έτσι υπέρ της παραπομπής του.
Ο κ. Αλαβάνος ανακοίνωσε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραστούν την προσεχή Δευτέρα στη βράβευση του προέδρου της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, από τη Βουλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοινωνική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
* από την εφημ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" 24.4.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...