............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

H παρατεταμένη κρίση στα ελληνικά ΜΜΕ... εκεί όπου καθημερινά λειτουργεί ο άγριος νόμος της αγοράς

Δημοσιεύουμε επιστολή συναδέλφου προς τον Π। Σόμπολο, ως ένα μόνο παράδειγμα από τα πολλά που γεννά η παρατεταμένη κρίση στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και ως μια ακόμα απόδειξη της καταστροφικής πλέον απουσίας της ΕΣΗΕΑ από εκεί όπου καθημερινά λειτουργεί ο άγριος νόμος της αγοράς (ποιες επιχειρήσεις, ποια Μέσα Ενημέρωσης, με ποιες προϋποθέσεις και εγγυήσεις "προσλαμβάνουν" εργαζόμενους, "πτωχεύουν", μεταλλάσσονται, ανοιγοκλείνουν, εμπορεύονται ειδήσεις, σκοτώνουν δικαιώματα κ.ο.κ)

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ κ. Π. Σόμπολο
(από δημοσιογράφο Δημήτρη Τομαρά)

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,
Μολονότι δεν είμαι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών έχω εργαστεί σε αρκετές. Έλαβα την πρωτοβουλία να σας στείλω αυτήν την μικρή επιστολή, διότι νιώθω πλέον έντονη αγανάκτηση και δυσφορία με την αφερεγγυότητα που υπάρχει στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.
Εδώ και τρεις μήνες τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι προσπαθούμε να πάρουμε τα δεδουλευμένα μας από την ενός και κάτι μηνός εργασία μας στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα Fan's News, η οποία λειτούργησε με εκδότη τον Σπύρο Δίζελο.
Παρότι προσφύγαμε στην Επιθεώρηση Εργασίας και παρά το γεγονός πως ο συγκεκριμένος εκδότης δεσμεύτηκε γραπτώς (υπάρχει σφραγίδα και υπογραφή του σε επίσημο έγγραφο της Επιθεωρήσεως Εργασίας) τα χρήματα που μας οφείλονται δεν έχουν καταβληθεί ακόμη και μάλιστα όπως μας έκανε γνωστό η νομική εκπρόσωπός του, θεωρεί πολύ δύσκολο έως αδύνατο να τα πάρουμε.
Πολλά από τα παιδιά που εργαστήκαμε εκεί τα έχουμε πραγματική ανάγκη αυτά τα χρήματα. Στο κάτω κάτω τα δουλέψαμε.
Ζητώ -εάν και εφόσον σας είναι εφικτό- την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ στο θέμα αυτό, διότι έχω κουραστεί ειλικρινά με τον εμπαιγμό που υπάρχει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντώ τέτοια κατάσταση και δυστυχώς έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν θα είναι και η τελευταία.
Περιμένοντας την απάντησή σας
Μετά τιμής
Δημήτριος Τομαράς - αθλητικός δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...