............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ εις την νιοστή -το μοναδικό τους όνειρο ήταν η νομή της εξουσίας - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ! ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ ! ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ εις την νιοστή


Απ' αυτά που λέει και γράφει ο Βαρουφάκης και που κανείς δεν βγήκε να διαψεύσει ΦΑΙΝΕΤΑΙ ξεκάθαρα πως ο Τσίπρας και οι συν αυτώ ανέλαβαν να κυβερνήσουν χωρίς να έχουν ούτε ένα στοιχειώδες σχέδιο διαφυγής από τη μέγγενη των μνημονίων και των αφεντικών. 
ΚΙ ΟΜΩΣ : Επί 20 (και βάλε) χρόνια, ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο πριν από την ανάληψη της εξουσίας, η προβληματισμένη ιδεολογικά βάση του ΣΥΡΙΖΑ έβαζε σε κάθε ευκαιρία το αίτημα: "Φτιάξτε επιτέλους ένα κυβερνητικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ιδεολογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και παρουσιάστε το στον ελληνικό λαό". 
Ο Τσίπρας όμως και οι πρωτοκλασάτοι χασκογελούσαν χαμένοι μέσα στη νιρβάνα της επερχόμενης εξουσίας, χειροκροτούμενοι από τους κομματικούς σφουγγοκωλάριους που το μοναδικό τους όνειρο ήταν η νομή της εξουσίας. 
Έτσι, όταν έγιναν κυβέρνηση, έγιναν άθυρμα στα χέρια των αφεντικών, πρόδωσαν τον αγώνα 10ετιών της ανανεωτικής αριστεράς, προσκύνησαν τα μνημόνια κι έβλαψαν βαριά και ανεπανόρθωτα τη χώρα , το λαό και την αριστερά, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν. 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ !
ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ ! ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...