"ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ"

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΚΕΣΥΠ 


Την προσεχή Τετάρτη (15 Μαρτίου 2017, ώρα 5-7) στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο τής Εταιρείας Φίλων του Λαού Ευριπίδου 12, Αθήνα, 4ος όροφος, αίθουσα Γ΄, 
θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση τού έργου των ΚΕΣΥΠ (ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ) από την Υπεύθυνη ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας, κ. Κορδονούρη Αικατερίνη. 
Τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.), λειτουργούν με πρωτοβουλία και ευθύνη τού Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Βασικός τους σκοπός είναι η εφαρμογή τού προγράμματος τής "ατομικής Συμβουλευτικής-ΣΕΠ στο ΚΕΣΥΠ με μαθητές/τριες, αποφοίτους/ες, γονείς & κηδεμόνες". Το πρόγραμμα "περιλαμβάνει κατά περίπτωση: 
Ατομική Συμβουλευτική Συνέντευξη, εφαρμογή Tests Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εφαρμογή Ατομικού Σχεδίου Δράσης, ενημέρωση-πληροφόρηση" για θέματα σταδιοδρομίας, ώστε οι νέοι και οι νέες να χαράξουν την κατάλληλη γι' αυτούς εκπαιδευτική και επαγγελματική πορεία. 
Σημειώνεται ότι οι σχετικές υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν. 
~~~~~~~~~~~~~~~
Η ενημέρωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο τού Σεμιναρίου Ζ-6, με θέμα: 
"ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ" 
και διδάσκοντα τον ομότιμο Καθηγητή κ. Λαυρέντιο Δελλασούδα.
~~~~~~~~~~~~~~~
 [Πρόγραμμα Σεμιναρίου: κάθε Τετάρτη 17:00-19:00 (1/3, 8/3, 15/3 και 22/3/2017] Η παρακολούθηση τής υπόψη παρουσίασης είναι ελεύθερη και για μη εγγεγραμμένους στο Σεμινάριο.

Σημείωση: Η κατά την κρίση σας ενημέρωση τυχόν ενδιαφερομένων θα ήταν χρήσιμη, καθόσον μάλιστα για τα ζητήματα εκπαίδευσης και απασχόλησης ενδιαφέρονται όχι μόνο οι νέοι άνθρωποι αλλά και το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρώτα ονομάστηκε κήπος των Μουσών μετά πλατεία Ανακτόρων και στο τέλος πλατεία Συντάγματος.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Μας παίρνουν τηλέφωνο οι υπάλληλοι τηλεφωνητές και λένε ότι τηλεφωνούν από το δικηγορικό γραφείο της Βαρελά, της Ευτυχίδου, του Κοντογεωργίου και άλλων δικηγόρων υπαλλήλων των Σιούφηδων

Οι πρώτοι ξένοι περιηγητές στην Αθήνα στα μέσα του 19ου αιώνα