............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Έρχεται χιονιάς σε όλη τη χώρα -Έκτακτα μέτρα από τον δήμο Αθηναίων

       Ελλάδα...   ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...     

 
 
Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές ακόμα και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής και βόρειας χώρας αναμένονται για σήμερα. Έκτακτα μέτρα από τον δήμο Αθηναίων εν όψει κακοκαιρίας. Διυπουργική για τις πλημμύρες στον Έβρο.
Οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας από την Πελοπόννησο και βορειότερα, στις Σποράδες, στην Εύβοια, καθώς επίσης στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου. Στις νοτιότερες περιοχές της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, οι οποίες στην Κρήτη θα είναι ιδιαίτερα έντονες.
Οι πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι κυρίως στο Αιγαίο και στις ακτές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας με εντάσεις που θα φτάσουν και κατά τόπους θα ξεπεράσουν τα 10 μποφόρ (ταχύτητες άνω των 100km/h).
Η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και ο ισχυρός παγετός που κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια θα είναι ολικός (θερμοκρασίες κάτω από το 0 όλο το εικοσιτετράωρο).
Σύμφωνα και με τα πλέον πρόσφατα προγνωστικά δεδομένα, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν από το βράδυ της Δευτέρας στο μεγαλύτερo μέρος του νομού Αττικής και στην πόλη της Αθήνας, με αυξημένες πιθανότητες χιονόστρωσης.
Κατά τη διάρκεια της Τρίτης 10/2 και κυρίως την Τετάρτη 11/2 τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην Εύβοια και στο νότιο Αιγαίο, ωστόσο τοπικές χιονοπτώσεις ενδέχεται να εκδηλώνονται κατά διαστήματα και σε άλλες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.
Ανοίγει από σήμερα για τους άστεγους το κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ, καθώς και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στη Σοφοκλέους και Πειραιώς 35. 
Την ανάγκη άμεσης σύγκλησης διυπουργικής επιτροπής για να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην αγροτική οικονομία του Έβρου, υπογράμμισε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σγουρίδης. Όπως είπε, συνολικά έχουν πλημμυρίσει περισσότερα από 220.000 στρέμματα με καλλιεργήσιμες εκτάσεις, ενώ εξέφρασε το φόβο ότι μπορεί να χαθεί η φετινή καλλιεργητική περίοδος, καθώς χρειάζεται αρκετός χρόνος για ν’ αποτραβηχτούν τα νερά και να αρχίσει η καταγραφή των ζημιών. 


Ο καιρός από το meteo.gr - δείτε και στο: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000004153/Erxetai-xionias-se-oli-ti-xora--Ektakta-metra-apo-ton-dimo-Athinaion#sthash.RA3NEqnU.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...