............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κύπρος: Οργισμένοι διαδηλωτές μπήκαν στο προαύλιο της Βουλής


Εκατοντάδες εργαζόμενοι της Αρχής Ηλεκτρισμού της Κύπρου προσπάθησαν να μπουν στην κυπριακή Βουλή, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που συζητείται, σήμερα Δευτέρα, για τις αποκρατικοποιήσεις.
Εξοργισμένοι οι διαδηλωτές πετώντας πλαστικά μπουκάλια και φρούτα κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, να ρίξουν το προστατευτικό κιγκλίδωμα και να περάσουν στο πίσω μέρος της Βουλής από το οποίο έκοψαν την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος και προκάλεσαν ζημιές στη γεννήτρια.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Βουλή να παραμείνει για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα και οι βουλευτές να κλειδωθούν σε διάφορες αίθουσες καθώς οι πόρτες κλείδωσαν αυτόματα.
Η συνεδρίαση μεταφέρθηκε μάλιστα από το ισόγειο του κτιρίου στο δεύτερο όροφο καθώς οι εργαζόμενοι χτυπούσαν τα τζάμια της αίθουσας.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του υπ. Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ενώ ο πρόεδρος του Δ.Σ της Cyta και γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών, Χρίστος Πατσαλίδης δεν μπόρεσε να μπει στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπάρχουν μικροτραυματισμοί αστυνομικών ή και διαδηλωτών και σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να αναβληθεί η συνεδρίαση για λόγους ασφαλείας.



_______________
- από το: http://www.tribune.gr/world/news/article/8477/kipros-orgismeni-diadilotes-bikan-sto-proavlio-tis-voulis.html#sthash.Go7qzqim.dpuf

* από Kapellas Dimitrios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...