............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση της Ανοιχτής Πόλης για το κλείσιμο της ΕΡΤ








Η τρικομματική Κυβέρνηση προχώρησε σε ένα ακόμα θεσμικό πραξικόπημα κλείνοντας την κρατική ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ) και καταργώντας το δημόσιο σήμα της.
Τέτοιες μεθοδεύσεις στρέφονται όχι μόνο ενάντια στους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά ενάντια στον ελληνικό λαό στο σύνολό του, που πληρώνει την ΕΡΤ και δικαιούται να έχει αντικειμενική και πλουραλιστική ενημέρωση.
Πρόκειται για μία πράξη ενάντια στην πολυφωνία, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Αφήνεται η ενημέρωση στο χέρι των ιδιωτικών συμφερόντων, ώστε να προπαγανδίζουν αναίσχυντα τον σφαγιασμό του Λαού για την δήθεν «σωτηρία της Χώρας».
Ο αγώνας που δίνεται είναι αγώνας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα μνημόνια είναι αγώνας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης.
Η Ανοιχτή πόλη στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ που είναι αγώνας όλης της κοινωνίας, και καλεί τους εργαζόμενους στην 24ωρη αυριανή απεργία.
Παλεύουμε να πάρει πίσω η κυβέρνηση την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, απαιτώντας επίσης το δικαίωμά να ζούμε σε μια χώρα με δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...