............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Π. Ψωμιάδης: ΝΔ και Χρυσή Αυγή αδελφές παρατάξεις!


Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει δήλωση που αποδίδεται στον Παναγιώτη Ψωμιάδη που αποκαλεί ουσιαστικά τη Νέα Δημοκρατία...  και τη Χρυσή Αυγή αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις, σύμφωνα με το skai.gr. Αίσθηση προκαλεί η δήλωση που φέρεται να έκανε ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης ότι ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις. Μιλώντας σε δημοσιογράφους με αφορμή το επεισόδιο Κασιδιάρη υποστήριξε είπε ότι τις ανατρεπτικές πράξεις δεν τις έκανε η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. 
«Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες. Συμπλήρωσε ότι το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ και αυτό συνάγεται από τις πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις «αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις» προς τη ΝΔ, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή».
Σημείωσε ακόμη πως ο ίδιος βρίσκεται σε συνομιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.
«Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί σε πολίτες με ελάχιστες δημοκρατικές ευαισθησίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Πληροφορηθήκαμε από ΜΜΕ δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη κατά την περιοδεία του στη Θράκη, στις οποίες αφού εντάσσει στις αδερφές παρατάξεις τη Χρυσή Αυγή, τονίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ναζιστικό κόμμα.

Μάλιστα ο κ. Ψωμιάδης πρόσφατα δήλωσε ευθαρσώς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα επιστρέψουν στη γαλάζια πολυκατοικία.
Με δεδομένο ότι ο κ.Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως -διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά- συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.
Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου απέναντι στον επερχόμενο «κομμουνιστικό κίνδυνο», μόνο τρόμο μπορεί προκαλεί σε πολίτες με ελάχιστες δημοκρατικές ευαισθησίες».
Πηγή: skai.gr«Από την εποχή που μίλησε ο Όμηρος ως τα σήμερα, 
μιλούμε, ανασαίνουμε και τραγουδούμε με την ίδια γλώσσα».  
                                                                                   Γιώργος Σεφέρης......ναι είναι... συγκοινωνούντα δοχεία ή καλύτερα ή ίδια δεξαμενή που αντλεί τους τραμπούκους ανεγκέφαλους που βιαιοπραγούν  πάνω στα ταλαιπωρημένα παιδιά που ήρθαν εδώ για να γλυτώσουν από την πείνα από τις κατεστραμμένες  από τους δυτικούς συμμάχους βλέπε (ΝΑΤΟ κ.λ.π.) πατρίδες τους και εγκλωβίστηκαν εδώ σ' ένα αδιέξοδο... (Λισσαβόνα ΙΙ) ...αν αγαπούν οι χρυσαυγή τες την πατρίδα μας όπως λένε ας συμβάλουν στο να μάθουν την Ελληνική γλώσσα στους ξένους φίλους μας έτσι ώστε να διαδοθεί η γλώσσα στα πέρατα του κόσμου .... και τους 600 χιλιάδες με ένα εκατομμύριο  μετανάστες να γίνουν φιλέλληνες και όχι ανθέλληνες...  και εχθροί της Ελλάδας κύριοι της "Χρυσής Αυγής".... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.....
Αθηναίος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Αγορά των Αθηνών, μια ενδιαφέρουσα βόλτα στην Βαρβάκειο Αγορά του 1894

 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ  «Όλοι την γνωρίζετε την αγοράν των Αθηνών, μακρόν επίμηκες τετράγωνον ακάθαρτον και πολυάσχολον. Δεν παρουσιάζε...