............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Κατεβάζει ρολά αύριο το Δημόσιο...


24ωρη απεργία την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 
Όλοι στην μεγάλη διαδήλωση για την καταπάτηση των εγρασιακών κεκτημένων...
Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει ότι με το νέο μισθολόγιο οι αμοιβές επιστρέφουν στα επίπεδα της δεκαετίας του 1970, ενώ οι μισθολογικές απώλειες τα τελευταία χρόνια φθάνουν έως και το 25%. Οι απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 11:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση στις 11:00 στην Ομόνοια και στις 10:00 στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Στην απεργία παίρνουν μέρος οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι εργαζόμενοι σε δήμους και νομαρχίες και το προσωπικό των Ταμείων.
Επίσης απεργούν δάσκαλοι και καθηγητές, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, λόγω της απεργίας των γιατρών και των εργαζομένων σε αυτά.
Με σοβαρά προβλήματα θα γίνουν τα αεροπορικά δρομολόγια, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν στάση από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.Για πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό) για την Olympic Air και 801 11 20000 (από σταθερό) και 210 6261000 (από κινητό) για την Aegean.
*εφημ. "Ελευθεροτυπία" 6.10.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...