............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Επείγον κάλεσμα για περιφρούρηση της ΕΡΤ το τριήμερο




Οι εργαζόμενοι καλούν πολίτες και συνδικάτα να προστατέψουν τη δημόσια περιουσία από επίθεση των δυνάμεων καταστολής.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν όλους τους πολίτες να προστατεύσουν το ραδιομέγαρο αλλά και εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα καθώς πληθαίνουν οι φήμες για ενδεχόμενη εισβολή δυνάμεων καταστολής.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου ενδέχεται, σύμφωνα με τους εργαζομένους, να χρησιμοποιήσει την απουσία των πολιτών για να μετριάσει το επικοινωνιακό κόστος βίαιης εκκένωσης.



Ήδη φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν προτάσεις για τον επόμενο διευθυντή ή «υφυπουργό ΕΡΤ» προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η αντιπαράθεση οδηγείται προς εκτόνωση.
Το υπουργείο οικονομικών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για την λειτουργία του μεταβατικού φορέα. Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.
Στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση. Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ. Η κυβέρνηση καλεί τους εργαζομένους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».


Πηγή: http://info-war.gr/
Babushkα - 21-6-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...