............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Φωτογραφικό οδοιπορικό στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ της ACT4PEOPLE Hellas

Νέα έκδοση βιβλίου με θέμα την Παλαιστήνη





ΕΚΔΟΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ
ΤΙΤΛΟΣ : ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ
Φωτογραφικό οδοιπορικό στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Αγαπητοί φίλοι,

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση, ACT4PEOPLE Hellas, θα εκδώσει ένα Φωτογραφικό Λεύκωμα αφιερωμένο στον ηρωικό αγώνα των Παλαιστινίων για να αποκτήσουν κι αυτοί τη δική τους πατρίδα και να πάψουν να ζουν στην εξορία. Είναι επίσης αφιερωμένο και στον άγνωστο, στους πολλούς, αγώνα του Ισραηλινού λαού, ενάντια στην βία, τον πόλεμο και την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.
Η έκδοση αυτή δεν αποσκοπεί στο κέρδος. Θα διανεμηθεί δωρεάν, ως μια μικρή συμβολή στο δράμα που βιώνει ο Παλαιστινιακός λαός και κυρίως τα παιδιά.
Θα είναι μια προσπάθεια να τονιστεί η ανάγκη ότι οι λαοί της περιοχής – Άραβες, Εβραίοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι θα πρέπει να μπορούν να ζήσουν όλοι μαζί ειρηνικά και με σεβασμό ο ένας για τον άλλο.
Με την έκδοση αυτή, θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε κάθε είδους καταπίεση- του ενός έθνους ενάντια στον άλλο, όσο και στο εσωτερικό των εθνών – αλλά και σε κάθε είδους Ρατσισμό, φυλετικό, θρησκευτικό, Εθνικό όσο και ανάμεσα στα φύλα. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στον αντισημιτισμό ως ιδεολογία και ως πρακτική.
Σ’ αυτήν ακριβώς τη στιγμή που η βία ανοίγει ένα νέο φαύλο κύκλο θέλουμε να τονίσουμε ότι σε αντίθεση με τους ηγέτες τους, οι λαοί έχουν περισσότερα να ενώσουν παρά να χωρίσουν.
Το φωτογραφικό λεύκωμα θα είναι δίγλωσσο – Ελληνικά - Αγγλικά – και θα περιλαμβάνει ένα σύντομο ιστορικό σημείωμα της Αραβο- Ισραηλινής διαμάχης.
Ευχαρίστως θα συμπεριλαμβάναμε ένα δικό σας σύντομο σημείωμα( έως 300 λέξεις) και φωτογραφίες που απεικονίζουν τη δράση της οργάνωσής σας και την κατάσταση στην περιοχή, με την άδεια σας να τα δημοσιεύσουμε, αν συμφωνείτε με το περιεχόμενο και τον σκοπό της έκδοσής μας.
Εάν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Με εκτίμηση
Για την ACT4PEOPLE Ηellas
Κωνσταντίνος Σκηνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...