............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ! Όλες οι εξελίξεις!Τι συμβαίνει με τις ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ...

ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ !!!


Χιόνια όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα νότια προάστια της Αττικής.το τσουχτερό κρύο στην πόλη είναι έντονο και οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς έχει σχηματιστεί πάγος σε πολλά σημεία.
Από τις 8 το πρωί κανονικά κινούνται οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου σε όλο το μήκος της διαδρομής, από Πειραιά μέχρι Κηφισιά, καθώς αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει από την έναρξη της βάρδιας αφού τα δρομολόγια γίνονταν μέχρι τον σταθμό Ειρήνη.
Με λίγα προβλήματα διεξάγονται τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού δεν λειτουργούν κάποιες γραμμές στα βόρεια προάστια, όπως στου Παπάγου και την Κηφισιά, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και σε περιοχές με δρόμους που έχουν μεγάλη κλίση και σε μικρούς δρόμους, όπως στους δήμους Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Πειραιά. Ο ΟΑΣΑ πάντως συστήνει στους επιβάτες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ή να τηλεφωνούν στο 11185 για να ενημερώνονται για τυχόν προβλήματα.
Ωστόσο διεκόπη λόγω χιονόπτωσης η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας στο ύψος του τελεφερίκ προς καζίνο, στη λεωφόρο Πεντέλης από το ύψος της διασταύρωσης με οδό Ξενίας, στη λεωφόρο Διονύσου από γήπεδο Διονύσου έως Άγιο Πέτρο και Επαρχιακή οδό Αγίου Μερκουρίου Βαρυμπόμπης από το ύψος της ταβέρνας Λεωνίδας.
Προβλήματα παρατηρούνται και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των βοριάδων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.
Γενικό απαγορευτικό απόπλου εξέδωσε το Λιμενικό για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Δεν εκτελούνται ακόμα τα δρομολόγια των πλοίων Κυλλήνη-Κεφαλονιά και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.
Κλειστές είναι οι γραμμές Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη, Πρίνος-Καβάλα, Θάσος - Κεραμωτή, Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη, Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα.
Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων στη γραμμή Βόλος-Σποράδες.
Οι επιβάτες πάντως που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» είναι ανοικτό και λειτουργεί κανονικά, ενώ δεν έχει ακυρωθεί καμία πτήση.
Με πληροφορίες από newsit 

____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...