............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ., για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο Ίδρυμα Ευγενίδου θα κάνουν μικροί και μεγάλοι

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ   

Σάββατο 19.12.2015, από τις 12.00 έως τις 20.00,
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΙ.Δ.Υ.



Χριστούγεννα στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ., για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο Ίδρυμα Ευγενίδου θα κάνουν μικροί και μεγάλοι υπό την Αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του Δήμου Πειραιά.

Το Σάββατο 19.12.2015, από τις 12.00 έως τις 20.00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Συγγρού 387), το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. Παιδί-Δύναμη-Υπομονή, διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με επίκεντρο τα παιδιά.
Οι μικροί μας καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όμορφες θεατρικές παραστάσεις, να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, να απολάυσουν παιδικές χορωδίες, να παίξουν με πειράματα και ταχυδακτυλουργικά κόπλα, να μαγειρέψουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και να υποδεχθούν με υπέροχα κάλαντα τα χριστούγεννα καθώς θα τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις ακόμη…!!!
Μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι και την πολύπλευρη διασκέδαση, μπορούμε όλοι να προσφέρουμε την βοήθεια μας στα παιδιά που νοσούν και νοσηλεύονται. Μπορούμε όλοι να σταθούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας!!!
Το Πνεύμα των Χριστουγέννων ξαναζωντανεύει στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ κάνοντάς τον, τον καλύτερο προορισμό για παιχνίδι και ξενοιασιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...