............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αττική: Σε ποιους δήμους εκλέγονται δήμαρχοι οι υποψήφιοι που στηρίχτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι δημοτικές κινήσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και βγαίνουν πρώτες μέχρι τις 10 το πρωί της Δευτέρας. Η καταμέτρηση είναι από 90% έως 100%, οπότε και οι 10 δήμαρχοι που θα δείτε παρακάτω είναι οριστικό ότι εκλέγονται. Στο νήμα κρίθηκε η Ηλιούπολη.


 
Υποψήφιοι με στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται μέχρι στιγμής (καταμέτρηση από 90 έως 100%):
ο Αρης Βασιλόπουλος στη Φιλαδέλφεια,
ο Αρης Κατωπόδης στον Βύρωνα,  
ο Γιάννης Σταθόπουλος στην Αγία Παρασκευή,  
στη  Νέα Ιωνία ο Ηρακλής Γκότσης,
στου Ζωγράφου η Τίνα Καφατσάκη,
στο Αιγάλεω ο Δημήτρης Μπίρμπας,
ο Σίμος Ρούσσος στο Χαλάνδρι,
ο ΓΙάννης Λαγουδάκης στο Πέραμα,
ο Χρήστος Βρεττάκος σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα
ο ΓΙώργος Κοντοσταύλος στην Καισαριανή
Με ελάχιστη διαφορά βρέθηκε δεύτερος ο Χρήστος Κοκοτίνης στην Ηλιούπολη
 
Αναλυτικά για το Λεκανοπέδιο Αττικής:
 • Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας:
Με καταμετρημένο σχεδόν το 92% των ψήφων ,η δημοτική παράταξη "Δύναμη Πολιτών" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο  προηγείται με 52,82% έναντι 47,18% της παράταξης του Γεωργαμλή.
 • Δήμος Βύρωνα:
Η δημοτική παράταξη "Στάση Βύρωνα" με επικεφαλής τον Άκη Κατωπόδη έχει σαφές προβάδισμα. Με καταμετρημένο το 54%, έχει ποσοστό 60% έναντι 40% της παράταξης του Χρήστου Γώγου.
 • Δήμος Ηλιούπολης:
Η δημοτική παράταξη "ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη" με επικεφαλής τον Χρήστο Κοκοτίνη συγκέντρωσε ποσοστό 48,91% έναντι 51,09% του Βασιλόπουλου Βασίλη που εκλέγεται με διαφορά 800 ψήφων δήμαρχος Ηλιούπολης.
 • Δήμος Αγίας Παρασκευής:
Στο 98% των εκλ. τμημάτων, η δημοτική παράταξη  "ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλοπροηγείται με 50,8% έναντι 49,2% της παράταξης του Σταθόπουλου Ιωάννη. 
 • Δήμος Νέας Ιωνίας:
Στο 100%: Η δημοτική παράταξη "Ενότητα για τη Νέα Ιωνία" με επικεφαλής τον Ηρακλή Γκότση κατέκτησε τη δημαρχία με ποσοστό 56,49% έναντι 43,5% της παράταξης του Μανούρη Παναγιώτη.
  
 • Δήμος Ζωγράφου:
Στο 98,21%: Νέα δήμαρχος Ζωγράφου η Τίνα Καφατσάκη με τη δημοτική παράταξη "ΜΑΖΙ για την πόλη μας"  που συγκέντρωσε ποσοστό 59,82% έναντι 40,18% της παράταξης του Παναγιώτη Αγγελόπουλου .
 • Δήμος Αιγάλεω: 
Η δημοτική παράταξη “Ανάπλαση Αιγάλεω” με επικεφαλής τον δήμαρχο πλέον Δημήτρη Μπίρμπα κατέκτησε (στο 99,25% των εκλ. τμημάτων) ποσοστό 60,09%  έναντι 39,96% της παράταξης του Γκίκα Ιωάννη. 

 • Δήμος Χαλανδρίου:
Στο 98,28% των ψήφων: Η δημοτική παράταξη "Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου" με επικεφαλής τoν Σίμο Ρούσσο εκλέγεται νέα δημοτική αρχή με ποσοστό 52,39% έναντι 47,61% της παράταξης του Γιώργου Κουράση.
 • Δήμος Περάματος:
Τελικό αποτέλεσμα: Νέος δήμαρχος Περάματος ο Γιάννης Λαγουδάκης καθώς η δημοτική κίνηση "Μαζί για την Ανατροπή" κατέκτησε με ποσοστό 57,77% έναντι 42,23% του Λαγουδάκου Ιωάννη. 
 • Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας:
Τελικό αποτέλεσμα: Η δημοτική κίνηση "Άλλος Δρόμος" με επικεφαλής τον Χρήστο Βρεττάκο νίκησε με ποσοστό 62,36% έναντι 37,64% της παράταξης του Τζανή Λουκά
 • Δήμος Καισαριανής:
Στο 89% η καταμέτρηση: Η δημοτική παράταξη "Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής με επικεφαλής τον Γιώργο Κοντοσταύλο προηγείται με 60,93%  ένανατι   39,07%  της παράταξης του Αντώνη Καμπάκα.

- δείτε: http://left.gr/news/oi-dimotikes-kiniseis-poy-stirizei-o-syriza-kai-vgainoyn-protes-synehis-enimerosi#sthash.dIhTxtYd.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...