............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Λαφαζάνης: Η απόφαση για την Κύπρο οδηγεί σε οικονομικό όλεθρο



Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Κύπρο, σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο, μετά την απόφαση του Eurogroup, εκφράζει με δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφανάνης, επιρρίπτοντας ευθύνες και στο νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο Π. Λαφαζάνης αναφέρει στη δήλωσή του ότι «η κατάπτυστη και νεοαποικιακή απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, η οποία ελήφθη με την πολιτικά εγκληματική συμφωνία των κυβερνήσεων Αντώνη Σαμαρά και Νίκου Αναστασιάδη, αν εφαρμοσθεί, θα εξωθήσει την Κύπρο στον οικονομικό και κοινωνικό όλεθρο, θα έχει οδυνηρές οικονομικές επιπτώσεις και στην Ελλάδα, ενώ μπορεί να συντείνει με την πάροδο του χρόνου και σε πολύ επώδυνες εθνικές εξελίξεις».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά υπεύθυνη για την κλιμακούμενη οικονομική και κοινωνική λεηλασία της χώρας μας, «δεν έχει κανένα δικαίωμα να πάρει «στο λαιμό της» και την Κύπρο, επιμένοντας στην εγκληματική απόφαση του Eurogroup, που ενταφιάζει την Κύπρο».
Υπό το πρίσμα αυτό, τονίζει ο κ. Λαφαζάνης, «η κυβέρνηση Σαμαρά γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη και πρέπει άμεσα να φύγει με τους αγώνες και τη ψήφο του ελληνικού λαού» και προσθέτει ότι η απόφαση – λαιμητόμος του Eurogroup δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να περάσει από την Κυπριακή Βουλή».
Καλεί επίσης τον ελληνικό και τον κυπριακό λαό «αυτήν την ιστορική ώρα να απαντήσουν με ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στους άθλιους εκβιασμούς και τις βρώμικες πιέσεις και με τις μεγάλες ενωτικές κινητοποιήσεις τους να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων τις αποφάσεις του Eurogroup, που καταδικάζουν και υποθηκεύουν το μέλλον της Κύπρου και συνθλίβουν περαιτέρω την Ελλάδα».
Για την Ελλάδα και την Κύπρο δεν υπάρχει μονόδρομος. Για την Ελλάδα και την Κύπρο υπάρχει εναλλακτική προοδευτική πρόταση, επιλογή και πορεία, καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης.


____________________________
REPORTER | 17.03.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...