............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες έβγαλαν τα λεφτά στη Γερμανία και επενδύουν σε ακίνητα!



Ενώ η Ελλάδα αργοπεθαίνει , οι Έλληνες που ανεμπόδιστα έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό , αρχίζουν τις επενδύσεις που νομίζετε ; Στη Γερμανία και ιδιαίτερα στο Βερολίνο!
«Οι γερμανοί κτηματομεσίτες χορεύουν συρτάκι» ανέφερε ρεπορτάζ του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ARD σχετικά με τις αγορές ακινήτων που κάνουν τελευταία Έλληνες εκατομμυριούχοι.
«Η Αθήνα αγοράζει το Βερολίνο» ήταν ο τίτλος ρεπορτάζ στο πλαίσιο της χθεσινής ειδησεογραφικής εκπομπής Report Mainz του πρώτου καναλιού της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ARD.
Θέμα της εκπομπής η αγορά ακινήτων από Έλληνες στο Βερολίνο, που έχει μάλιστα ως αποτέλεσμα τη ραγδαία αύξηση των τιμών των ακινήτων στη γερμανική πρωτεύουσα.
Ανέφεραν επακριβώς :«Αναζητώντας το ελληνικό χρήμα δεν χρειάζεται να πάει κανείς πιο μακριά.Βερολίνο. Εδώ ο Ελληνικός πυρετός ανεβαίνει. Οι μεσίτες χορεύουν συρτάκι. » .
Μία μεσίτρια η Βίβιεν Χέμελ, επιβέβαιωσε στην εκπομπή  ότι υπάρχει σημαντική ζήτηση ακινήτων από Έλληνες και αναφέρει ότι στις αρχές Νοεμβρίου αναμένει 10-15 Έλληνες πελάτες«με μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον».
Οι Γερμανοί μεσίτες  , δήλωσαν ικανοποιημένοι  διότι βλέπουν να  αμβλύνεται ο ενθουσιασμός για τα ακίνητα στο Βερολίνο από τους πλούσιους ΄Ελληνες και σημείωσαν ,πως κάθε ευρώ που κάνει ευτυχείς τους μεσίτες στο Βερολίνο λείπει από την Αθήνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...