............................................................ Διαδικτυακή Εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση για τον πολίτη
__________________________________________________________________________________________________________________
... * Εβδομαδιαία ειδησεογραφική, Eφημερίδα από το 1993 * Σύμβουλος Έκδοσης: Πάνος Σ. Αϊβαλής, - email: athenspress1@gmail.com
__________________________________________________________________________________________________________________

*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη................................................................ Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σαββατοκύριακο

λόγω  του 27ου Κλασικού Μαραθωνίου




Tο Σάββατο οπότε θα διεξαχθεί η λαμπαδηδρομία-σκυταλοδρομία, θα διακοπεί από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 12.30 μετά το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της περιοχής του Μαραθώνα:
Στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, στο τμήμα μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της αφετηρίας της κλασικής διαδρομής. Στην οδό Μαραθωνοδρόμων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Την Κυριακή, θα διεξαχθεί ο Κλασικός Μαραθώνιος κατά τις ώρες 9.00 έως 15.00, στη διαδρομή:
Λεωφόρος Μαραθώνος - Οδός Μαραθωνοδρόμων - Τύμβος Μαραθώνα - Οδός Μαραθωνοδρόμων - Λεωφόρος Μαραθώνος - Λεωφόρος Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Βασιλίσσης Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Βασιλέως Κωνσταντίνου - Παναθηναϊκό Στάδιο.
Κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακόπτεται σταδιακά, ενώ σε τμήματα όλων των ανωτέρω δρόμων θα απαγορεύεται η στάθμευση.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής θα αρχίσουν να τίθενται σε ισχύ από τις 7 το πρωί και από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, ενώ η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μετά τις 15.30.
Λόγω της διεξαγωγής του Κλασικού Μαραθωνίου, τροποποιήσεις σε δρομολόγια αστικών λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ ανακοίνωσε και ο ΟΑΣΑ.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Dionisis Vitsos ΑΘΗΝΑ               ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ         «Ο Μπαϊρακτάρης, εξαπέλυσε αποσπάσμα...