Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2013

Ψηφίστε τώρα ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!

Εικόνα
Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων! Ενώνουμε την φωνή μας με αυτή της ΕΚΠΟΙΖΩ ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!Ψηφίστε τώρα ΟΧΙ στην απελευθέρωση  των πλειστηριασμών!http://bit.ly/19OdGzn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ενώνουμε την φωνή μας με αυτή της ΕΚΠΟΙΖΩ ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών! Δεν θα επιτρέψουμε να βρεθούν χιλιάδες οικογένειες στον δρόμο ενώ θα οφείλουν ακόμα στις τράπεζες χρήματα για το ακίνητο που έχασαν και πρέπει να ξεπληρώσουν! Δεν θα επιτρέψουμε να κινδυνεύσουν χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες να χάσουν, όχι μόνο την κατοικία τους, αλλά και την επαγγελματική τους στέγη, οδηγούμενοι οριστικά στο περιθώριο της ζωής! Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών για τα επόμενα 3 χρόνια! Λέμε ΟΧΙ στην πώληση επισφαλών δανείων σε ξένες εταιρείες. Απαιτούμε από την κυβέρνηση την λήψη άμεσων μέτρων για τις ρυθμίσεις των χρεών βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων των οφειλετών. Join your voice with ours and sign our petition! Together… Click…

Έρευνα: Οι Έλληνες είναι ο λιγότερο ευτυχισμένος λαός της Ευρώπης

Εικόνα
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 11:18  UPD

ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο λιγότερο ευτυχισμένος λαός της Ευρώπης είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη για λογαριασμό των Γερμανικών Ταχυδρομείων και δημοσιεύεται από το οικονομικό περιοδικό «Wirtschaftswoche». Στον αντίποδα, οι πιο ευτυχισμένοι είναι οι Δανοί. Στην ετήσια μελέτη «Ατλας της Ευτυχίας», οι γερμανοί επιστήμονες Μπερντ Ραφελχούσεν και Ρενάτε Κέχερ, επισημαίνουν ότι το χάσμα μεταξύ των Ευρωπαίων διευρύνεται πλέον και σε ό,τι αφορά την ευτυχία. Ποτέ, όπως τονίζουν, από το 2002 που πραγματοποιήθηκε η πρώτη μελέτη, η διαφορά μεταξύ των χωρών της Ευρώπης δεν υπήρξε μεγαλύτερη. Είναι χαρακτηριστικό ότι μεταξύ Ελλάδας και Δανίας η διαφορά βρισκόταν τότε στις 3,4 μονάδες, ενώ σήμερα έχει διευρυνθεί στις 5,5 μονάδες. Στην έρευνα συμμετέχουν κάθε χρόνο 3.000 Ευρωπαίοι, οι οποίοι απαντούν σε ερωτήσεις για την προσωπική τους κατάσταση, την οποία αξιολογούν οι ίδιοι, σε κλίμακα από 0 μονάδες (πολύ δυσαρεστημένος) ως …

Tα OXI του ΣHMEPA

Εικόνα
  Άρθρα γνώμης  

• Λαοί χωρίς μνήμη χάνουν την ταυτότητά τους• O,τι αξίζει, κερδίζεται με κόπο και θυσίες από λαούς που προτάσσουν το αύριο απέναντι στο σήμερα• Tο εμείς απέναντι στο εγώ• Tην αξιοπρέπεια απέναντι στην ιδιοτέλεια H σημερινή ημέρα έχει χαραχθεί βαθιά στη συνείδηση της ελληνικής ψυχής ως ημέρα δόξας και τιμής. H 28η Oκτωβρίου δικαιωματικά ανήκει στις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας μας.
Aισθήματα όπως εθνική υπερηφάνεια, ομοψυχία, αδούλωτο φρόνημα, εθνική αυτοπεποίθηση και βαθύτατη συγκίνηση, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το σημερινό εορτασμό.
H ετήσια επανάληψη μπορεί όντως να κουράζει όσους έχουν βαρεθεί να ακούνε τα ίδια και τα ίδια, λόγια μεγάλα, λόγια συγκινητικά, που χαίρονται να τα ακούνε αλλά δεν τα πολυκαταλαβαίνουν.
H δική μας απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι ο εορτασμός των εθνικών επετείων με παρελάσεις και γιορτές είναι ξεπερασμένος και δίνει την εντύπωση προς τα έξω ενός τριτοκοσμικού κράτους είναι ξεκάθαρη.H επέτειος της 28ης Oκτωβρίου …

Ο. Ελύτης ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ - Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Μ. Κατράκης

... Νύχτα πάνω στη νύχτα βαδίζαμε ασταμάτητα, ένας πίσω απ' τον 
άλλο, ίδια τυφλοί. Με κόπο ξεκολλώντας το ποδάρι από τη λάσπη,
όπου, φορές, εκαταβούλιαζε ίσαμε το γόνατο. Επειδή το πιο συχνά
ψιχάλιζε στους δρόμους έξω, καθώς μες στην ψυχή μας. Και τις λίγες 
φορές όπου κάναμε στάση να ξεκουραστούμε, μήτε που αλλάζαμε 
κουβέντα, μονάχα σοβαροί και αμίλητοι, φέγγοντας μ' ένα μικρό δα-
δί, μία μία εμοιραζόμασταν τη σταφίδα. 
Ή φορές πάλι, αν ήταν βολε- 
το, λύναμε βιαστικά τα ρούχα και ξυνόμασταν με λύσσα ώρες πολ- 
λές, όσο να τρέξουν τα αίματα. Τι μας είχε ανέβει η ψείρα ως το λαι-
μό, κι ήταν αυτό πιο κι απ' την κούραση ανυπόφερτο. Τέλος, κάποτε 
ακουγότανε στα σκοτεινά η σφυρίχτρα, σημάδι ότι κινούσαμε, και 
πάλι σαν τα ζα τραβούσαμε μπροστά να κερδίσουμε δρόμο, πριχού
ξημερώσει και μας βάλουνε στόχο τ' αεροπλάνα. 
Επειδή ο Θεός δεν
κάτεχε από στόχους ή τέτοια, κι όπως το 'χε συνήθειο του, στην ίδια
πάντοτε ώρα ξημέρωνε το φως...

Πανευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης για την εύρεση της οικογένειας της τετράχρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά.

Εικόνα
                                                                       Aθήνα, 18 Οκτωβρίου 2013
Με αφορμή την εύρεση τετράχρονου ξανθού κοριτσιού σε έρευνα της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Φαρσάλων Λάρισας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει ότι η μικρή κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Λάρισας, θα μείνει σε σπίτι του Οργανισμού.
Η παρουσία του τετράχρονου ξανθού κοριτσιού στον καταυλισμό καθώς και οι αντιφάσεις στην κατάθεση των «φερόμενων» ως γονέων, κέντρισαν το ενδιαφέρον της αστυνομίας η οποία ζήτησε να πραγματοποιηθεί λήψη βιολογικού δείγματος DNA. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων προέκυψε ότι δεν πρόκειται για βιολογικό τους παιδί και ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη. Το γεγονός κινητοποίησε το μηχανισμό της Πολιτείας, και έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση το παιδί  αποφασίστηκε να μείνει σε σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι την εύρεση των βιολογικών του γονέων.
Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία προέβ…

Η παλιά Αθήνα… μέσα από τα κείμενα των μεγάλων λογοτεχνών μας

Εικόνα
Η παλιά Αθήνα… Το ρομαντικό κομμάτι του 19ου αιώνα… Μίας πόλης που θαυμάζουμε, νοσταλγούμε κι αγαπάμε πλέον μόνο μέσα από τα κείμενα των μεγάλων λογοτεχνών μας.


Του Σταύρου Ζαγκανά

Θλίβομαι και δακρύζω πραγματικά με οτιδήποτε μου θυμίζει την όμορφη, ανθρώπινη, Ελληνοπρεπή, ρομαντική, και συναισθηματική παλιά Αθήνα.

Δακρύζω είτε όταν βλέπω φωτογραφίες, είτε ακούω τραγούδια της εποχής...

Και αποτελεί «έγκλημα» που κάποιοι άφρονες κατεδάφισαν παλιά πανέμορφα κτίρια, που θα φρέσκαραν τη μνήμη μας με τα ωραία παλιά και θα έδιναν και μια συνέχεια, συνοχή και σεβασμό του παλαιότερου συγκρινόμενου με το νεότερο…Κάποια γειτονιά της Αθήνας με φόντο τον Λυκαβηττό
1930 - Κηφισιά - Πλατεία Πλατάνου - Τροχονόμος
Δεκαετία 1930 - Δημοτικό Θέατρο (νυν Πλατεία Κοτζιά)  - Κατεδαφίστηκε 1939!!!
Αρχές 1900 - Βίλλα Μαργαρίτα  - Γωνία Μεσογείων και Βασιλίσσης Σοφίας  (Ιδιοκτησία Ευστ. Λάμψα)
Οδός Μιχαλακοπούλου - Δεκαετία 1960
Πλατεία Ομονοίας - 1930


Η Αθήνα το 1900!
Οδός Πανεπιστημίου - 1937
Οδός Σταδίου - 1930
Πλάκα -…

ΕΚΠΟΙΖΩ - Καμπάνια ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. ξεκινάει καμπάνια ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών
Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών! Λέμε ΝΑΙ στην παράταση της αναστολής τους για 3 χρόνια με τους όρους που ισχύουν!


Επειδή… Δεν έχουν εκλείψει οι κοινωνικοί και οικονομικοί λόγοι που υπαγόρευσαν την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των πλειστηριασμών, αλλά αντίθετα έχουν επιδεινωθεί... Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, μισθωτοί ή μικροεπαγγελματίες, δεν μπορούν πλέον όχι μόνο να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, αλλά ούτε καν να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια… Η αγορά ακινήτων ήδη ασφυκτιά και μια μαζική εισροή ακινήτων προς πώληση θα καταλήξει σε μεγαλύτερη απαξίωσή τους… Χιλιάδες οικογένειες θα βρεθούν κυριολεκτικά στον δρόμο, ενώ θα οφείλουν ακόμα στις τράπεζες χρήματα για το ακίνητο που έχασαν και πρέπει να ξεπληρώσουν… Χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες θα κινδυνεύσουν να χάσουν, όχι μόνο την κατοικία τους, αλλά και την επαγγελματική τους στέγη, οδηγούμενοι οριστικά και αμετ…

New York Times: Θα είχε αποτραπεί η ύφεση αν υπήρχ...

Bloggers: New York Times: Θα είχε αποτραπεί η ύφεση αν υπήρχ...: Εάν η υποτίμηση του ελληνικού χρέους είχε γίνει σε δραχμές, θα είχε αποτραπεί η ύφεση, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας New York ...

Ο άνθρωπος που μήνυσε τον ΓΑΠ: "Δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου"

Εικόνα
Ο απόστρατος πλωτάρχης του Π.Ν. Παναγιώτης Σταμάτης που μήνυσε τον Γιώργο Παπανδρέου και θέτει θέμα άρσης της ασυλίας του, μιλάει αποκλειστικά στο BriefingNews για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη.
Ο άνθρωπος που με τη μήνυσή του κατά του Γιώργου Παπανδρέου, οδηγεί την Βουλή να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού, δηλώνει απηυδισμένος μη αντέχοντας άλλο την κοροϊδία! Μιλώντας στο BriefingNews καλεί τους Έλληνες πολίτες να μην φοβούνται και να υψώσουν ανάστημα στην κοροϊδία και τον εμπαιγμό.
Ερ. Κύριε Σταμάτη τι είναι αυτό που σας ώθησε σε αυτή τη μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην πρωθυπουργού: Απ. Εκείνο που με ενεργοποίησε και με κινητοποίησε ήταν ότι δεν μπορώ πλέον να με κοροϊδεύουν τόσο πολύ μπροστά στα μάτια μου και την ίδια στιγμή να υποφέρω και εγώ και οι άλλοι, να έχουν μειωθεί οι αποδοχές να έχουν αυξηθεί οι τιμές σε όλα και από την άλλη μεριά να μου τα κόβουν όλα! Κατέφυγα στα νόμιμα όργανα έκανα μια μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρεί…

Μικρό καλοκαίρι σήμερα Σάββατο στην Αττική

Εικόνα
Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με παροδικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε σήμερα. Λίγες βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.


Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να είναι 1 με 2 βαθμούς υψηλότερες.

Άνεμοι στα πελάγη
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα βόρεια μέτριοι.

Αττική
Αραιές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Ο…

Για να είμαστε και στο πνεύμα της εποχής…

Εικόνα
Ημέρα απεργιών των τρόλεϊ σήμερα και τα «Αθηναϊκά Νέα» του Νοεμβρίου 1932 μου θύμισαν κάποιες απεργίες του καιρού της Παλιάς Αθήνας. Είμαστε στην πλατεία Ομονοίας με κάποια τραμ, οδηγούμενα από απεργοσπάστες, να προσπαθούν να περάσουν, και να περικυκλώνονται από συναδέλφους απεργούς και φυσικά, όπως συνηθιζόταν άλλωστε, από πλήθος περιέργων.

Σιταράς Θωμάς

Τετράωρη στάση εργασίας αύριο σε μετρό-ΗΣΑΠ

Εικόνα
Χωρίς μετρό και τρένα του ΗΣΑΠ θα μείνουν την Πέμπτη οι επιβάτες από τις 11:00-15:00 εξαιτίας της στάσης εργασίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι.

Η κίνηση αυτή γίνεται ως απάντηση στο καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης που έχει επιβληθεί στους εργαζόμενους τους τελευταίους περίπου 10 μήνες, και η οποία, όπως εξηγούν, τους αποτρέπει από το να διεκδικήσουν τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους.
Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα γίνουν γενικές συνελεύσεις των σωματείων.
__________________http://www.briefingnews.gr/koinonia/item/66571

Σαν σήμερα 9 Οκτωβρίου 1944 βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους Ναζί η Αθήνα

Εικόνα
Στις 9 Οκτωβρίου 1944 βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους Ναζί η Αθήνα τρεις μέρες πριν εγκαταλείψουν την πόλη. Έξι νεκροί και 22 τραυματίες είναι ο απολογισμός.

Ιστορία Εικονογραφημένη (ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ)

Στη χειρότερη θέση της ευρωζώνης η χώρα μας και μάλιστα με στοιχεία του 2011. Το 15,2% στερείται και τα στοιχειώδη.

Εικόνα
Στο όριο της φτώχειας 3,4 εκατ. Ελληνες


Η Ελλάδα όχι μόνο έχει το υψηλότερο ποσοστό πολιτών στην ευρωζώνη που ζουν στα όρια της φτώχειας, αλλά κατέχει και την πρώτη θέση σε πολίτες που στερούνται στοιχειωδών μέσων διαβίωσης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για στοιχεία του 2011 και πως η κατάσταση έχει επιδεινωθεί έκτοτε στον τομέα της απασχόλησης και των εισοδημάτων των Ελλήνων με τις αλλεπάλληλες περικοπές μισθών και συντάξεων καθώς και τις φορολογικές επιβαρύνσεις, το χάσμα έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο μεταξύ της Ελλάδας και των άλλων εταίρων. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Eurostat και αφορούν το 2011, το 31% του ελληνικού πληθυσμού (3,4 εκατ. άτομα) ζει στο όριο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού (2010: 27,7%).  Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό στην ευρωζώνη, ενώ ο μέσος όρος στην Ε.Ε. είναι 24,3%. Ακολουθούν η Ιρλανδία (29,4%) , η Ιταλία (28,2%), η Ισπανία (27,0 %), η Κύπρος (24,6%) και η Πορτογαλία (24,4%). Οι εγκέφαλοι των Βρυξελλών, της ΕΚΤ …

Οι Έλληνες της Αυστραλίας συνδράμουν το έργο του ΜΚΙΕ

Εικόνα
Οι φωτογραφίες είναι από τις δράσεις που οργάνωσαν οι ομογενείς μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Οι Έλληνες της Αυστραλίας συνδράμουν  το έργο του ΜΚΙΕ»
Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη  συγκίνηση  προσκαλούμε όλους τους πολίτες και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  το Σάββατο 05 του Οκτώβρη  2013και ώρα 12:00μμ στο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου στο Ελληνικό, δίπλα στο ιατρείο, για την υποδοχή του  εκπροσώπου της οργάνωσης των ομογενών μας από την Αυστραλία «Πρεσβευτές της Ελλάδας» (Ο Κάθε Έλληνας είναι Πρεσβευτής της Ελλάδας). Η οργάνωση σε συνεργασία με την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας αλλά και με εννέα Ελληνικά σχολεία οργάνωσαν συνεχείς δράσεις με σκοπό να συνδράμουν το έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Στις δράσεις αυτές συμμετείχαν με δωρεές και ιδιώτες της Μελβούρνης αλλά και άλλοι από το εξωτερικό που πληροφορήθηκαν και θέλησαν να συμμετάσχουν . Η βοήθεια που θα παρασχεθεί στο ΜΚΙΕ  θα έχει την μορφή φαρμάκων και άλλων υλικών που έχουν άμεση ανάγκη οι ασθενείς μας…

Με νόμο η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού...

Εικόνα
Η δολοφονική συμμορία που κυβερνάει την ΕΛΛΑΔΑ, πέρασε με νόμο την μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο.
Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους; Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις: Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη. Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλουμένου φόρου. Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται. Τι καταλάβατε; Νόμιμη ληστεία!!! Ποιος θα μας προστατέψει από τους προστάτες μας. 


_______________
Λόγιος Ερμής

Στις 11 θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλη τη χώρα

Εικόνα
Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συναγερμού αεροπορικής επίθεσης

Για 60 δευτερόλεπτα θα ηχήσουν στις 11 το πρωί οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας, στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Παρμενίων 2013.
Ο ήχος θα είναι διακοπτόμενος, διαφορετικής έντασης και οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να μην ανησυχήσουν.
Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό.
Η άσκηση Παρμενίων είναι η μεγαλύτερη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Διεξάγεται για 24 ώρες και θα ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου.

_________________________http://www.protothema.gr/greece/article/315718/stis-11-tha-ihisoun-oi-seirines-se-oli-ti-hora-/

Bloggers: Εγκληματική αδιαφορία για την ελληνική φύση

Εικόνα
Bloggers: Εγκληματική αδιαφορία για την ελληνική φύση: Στην τύχη της έχει αφεθεί η ελληνική φύση από την Πολιτεία, την ίδια στιγμή που μία σειρά από νομοσχέδια και πρωτοβουλίες υποβαθμίζουν το π...


Κραυγή απελπισίας από μεταταγμένο σιδηροδρομικό: «Δεν αντέχω άλλο. Κάντε κάτι»

Εικόνα
01/10/2013
Το Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω κωφεύει στις εκκλήσεις τουΑπαιτείται να παρέμβουν τα Υπουργεία Υγείας και Κοινωνικών ασφαλίσεων Κραυγή απελπισίας, εκφράζει μέσα από τα «Σιδηροδρομικά Νέα» μεταταγμένος σιδηροδρομικός, ο οποίος ελπίζει με την δημοσιοποίηση του προβλήματος του, να ευαισθητοποιήσει τους αρμοδίους ώστε να δώσουν ένα τέλος στον «Γολγοθά» που περνά εδώ και τρία χρόνια. Ερχόμενος αντιμέτωπος με το ανάλγητο κράτος, δεν μπορεί να βρει το δίκαιο του. «Δεν αντέχω άλλο, βρίσκομαι σε κατάσταση απελπισίας. Κάντε κάτι».

«Αναγκάζομαι να καταφύγω στην δημοσιοποίηση του προβλήματος μου, διότι δεν βρίσκω άλλο τρόπο επίλυσης του» μας είπε με φωνή γεμάτη απελπισία και απογοήτευση. «Ζω άθλια. Πούλησα πολύτιμα προσωπικά μου αντικείμενα για να επιβιώσω. Ψωμί παίρνω βερεσέ και ζω με δανικά» μας τόνισε. Η διήγηση του είναι συγκλονιστική αλλά ταυτόχρονα και αποκαλυπτική για την λειτουργία του Κράτους. Διαβάστε το ιστορικό και θα αντιληφθείτε τι σημαίνει Ελληνική πολιτεία! Τι σημαίνει γραφειοκρατία!


Το …